Portfolio

R.K.S.V. Vitesse '22

De Castricumse voetbalclub met een zeer professionele website. Spelers kunnen zelf verslagen invoeren die na goedkeuring op de website komen. Dit mogelijk gemaakt door PHP/MySQL.

Schoonmaakbedrijf vd Berghe

Het schoonmaakbedrijf in Castricum. Voor grote en kleine klussen. Het onderhoud wordt volledig gedaan door een medewerkster van het bedrijf, middels PHP/MySQL.

Pedersen genootschap

De website van het Pedersen genootschap Nederland. (Een speciaal soort fiets, oorspronkelijk afkomstig uit Denemarken.) De voorzitter van het genootschap kan dankzij de PHP/MySQL admin pagina's de website zelf onderhouden. Er is hier dan ook regelmatig nieuwe informatie te vinden!

Café Thijssen

De website van een prachtig café in de Jordaan. Volledig in ASP, met een zeer uitgebreide beheer pagina, waaronder prijslijst, de mogelijkheid tot kleur verandering, nieuwsbrief en inhoud manager.

Redstars Dames

De dames van de Redstars besloten om een eigen website te maken. Hierbij hebben zij enige ondersteuning gehad van ZonIT. De admin is PHP/MySQL.

Consultancy Bureau Jambrovic

Een consultancy bureau op gebied van internationale wet- en regelgeving voor de industriŽle sector. In het Nederlands en Engels.